Επισκευές Θυροτηλεόρασεων

Posted at  12:16 π.μ.  |  in  Service Θυροτηλεόρασης

Θυροτηλεοράσεις – Θυροτηλέφωνα  Επισκευές - Πωλήσεις

Επισκευή θυροτηλεόρασης - Χάλασε η θυροτηλεόραση, η μπουτονιέρα, η οθόνη ή το κυπρί; 

Αναλαμβάνουμε την επισκευή (service) ή την πλήρη αντικατάσταση της θυροτηλεόρασης και του θυροτηλεφώνου σας!


Έχετε παλαιά και χαλασμένα θυροτηλέφωνα στα διαμερίσματα των πολυκατοικιών ?

Βλάβες για κουδούνια - θυροτηλέφωνα - θυροτηλεοράσεις - μπουτονιέρες - τροφοδοτικά.


Αντικαθιστούμε το παλιό σας θυροτηλέφωνο η θυροτηλεόραση με ένα νέο σύγχρονο σύστημα! 

Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις συντηρήσεις και μετατροπές παλαιών και νέων θυροσυστημάτων στο κτίριο σας. Η μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που προσφέρουμε καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων και αξιόπιστων εγκαταστάσεων για κάθε ανάγκη.


          

Επισκευή θυροτηλεόρασης   
Χάλασε η θυροτηλεόραση, ο πίνακας εισόδου(μπουτονιέρα), η οθόνη ή το θυροτηλέφωνο;  
Πρόβλημα με Αυτόματο κλείδωμα Πόρτας Εισόδου (κυπρί)
Παρέχουμε σέρβις και πλήρη τεχνική υποστήριξη σε: 
• Εγκαταστάσεις νέων θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων. 
• Μετατροπές παλαιών συστημάτων σε σύγχρονα χωρίς μερεμέτια. 
• Αλλαγές παλαιών κεντρικών συστημάτων μπουτόν. 
• Ηλεκτρονικά συστήματα εισόδων σε κτίρια. 
• Αυτοματισμούς εισόδου. 
• Κάμερες ασφαλείας σε εισόδους κτιρίων.

Επισκευή θυροτηλεφώνου 

Πρόβλημα στη πολυκατοικία με το παλιά κουδούνια/θυροτηλέφωνα σας; Δε χτυπάνε; Δεν ακούγεται στο διαμέρισμα; Δε υπάρχει ομιλία; Δεν ανοίγει το κυπρί/ηλεκτρική κλειδαριά τη πόρτα της εισόδου; Επισκευή σε θυροτηλέφωνο μονοκατοικίας; Εγκαθιστούμε και επισκευάζουμε αναλογικά συστήματα θυροτηλεφώνων 1+N και 4+Ν.

Εγκατάσταση Θυροτηλεόρασης 

Έχετε παλαιά κουδούνια στην πολυκατοικία σας? 
Αναβαθμίστε το τοποθετώντας ένα σύγχρονο σύστημα και μετατρέψτε το σε θυροτηλεόραση. 
Αντικαθιστούμε τα παλιά σας θυροτηλέφωνα σε θυροτηλεόραση, χωρίς μερεμέτια και στα ίδια καλώδια! 
 
Ψηφιακά συστήματα Bus 5 καλωδίων και Bus 2 καλωδίων. Κιτ θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων για μονοκατοικίες και διπλοκατοικίες.
Με επαγγελματισμό και λειτουργίες διασφάλισης τεχνικών έργων σας αντικαθιστούμε το παλαιό σας σύστημα με νέο χωρίς αλλαγή καλωδίων και μερεμέτια. Με αυτό τον τρόπο και χωρίς σοβαρές επεμβάσεις αυξάνετε την προστασία και την ασφάλεια του κτιρίου σας.



Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις σε:
• Πολυκατοικίες 
• Μονοκατοικίες 
• Επαγγελματικούς Χώρους 
• Θυροτηλεοράσεις σε νεόδμητα κτίρια


 

Συστήματα Θυροτηλεόρασης για Μονοκατοικίες

Θυροτηλεοράσεις & Θυροτηλέφωνα για ασφάλεια και έλεγχο εισόδου σε μονοκατοικίες. Αυτόματο Κλείδωμα Κεντρικής Πόρτας με ηλεκτροπύρο και πληκτρολόγιο ελέγχου πρόσβασης. Οι ηλεκτρονικές/ηλεκτρομηχανικές κλειδαριές διαθέτουν αυτόματο κλείδωμα και λειτουργούν με control αλλά και με μηχανικό κλειδί σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια πρώτον διότι κλειδώνουν αυτόματα και δεύτερον γιατί διαθέτουν νέα τεχνολογία που κάνει την τεχνική διάρρηξη τους ανέφικτη.

 

Συστήματα Θυροτηλεόρασης για Πολυκατοικίες  

Η πιο διαδεδομένη λύση για τον έλεγχο επισκεπτών και το άνοιγμα της εξώπορτας σε μεγάλα και σύνθετα κτίρια με πολλές ιδιοκτησίες. Η μπουτονιέρα στην είσοδο του κτιρίου διαθέτει διαφορετικό πλήκτρο κλήσης, ώστε να μπορούμε να καλέσουμε το διαμέρισμα ή το γραφείο που επιθυμούμε. Σε κάθε ιδιοκτησία μπορεί να εγκατασταθεί έγχρωμη οθόνη θυροτηλεόρασης με ακουστικό ή ανοικτής ακρόασης (χωρίς ακουστικό) ή εναλλακτικά θυροτηλέφωνα χωρίς οθόνη για μείωση κόστους. Όλες οι συσκευές είναι επίτοιχες για ταχύτερη τοποθέτηση, χωρίς μερεμέτια. 
Η πλήρης γκάμα των διαθέσιμων συστημάτων μπορεί να καλύψει τόσο εκείνους που ενδιαφέρονται για ένα απλό αλλά ταυτόχρονα αξιόπιστο σύστημα, όσο και εκείνους που ψάχνουν ένα σύστημα υψηλών προδιαγραφών για σύγχρονες και πολυτελείς κατασκευές.

Αυτόματο Κλείδωμα Πόρτας Εισόδου  

Ένας αυτοματισμός για το κλείδωμα εισόδου πολυκατοικιών με πληκτολόγιο που αυτόματα κρατά κλειδωμένη την πόρτα της εισόδου, στη πολυκατοικία στο κατάστημα, το γραφείο. Το αυτόματο κλείδωμα πόρτας εισόδου έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει υψηλή προστασία διατηρώντας την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας σας μόνιμα κλειδωμένη. Για να ανοίξετε την πόρτα απο το διαμέρισμά σας, απλά πατήστε το κουμπί του θυροτηλέφωνου: η κλειδαριά ξεκλειδώνει αυτόματα χωρίς κανείς να χρειάζεται να πάει στην είσοδο με το κλειδί για να την ανοίξει. Μετά την είσοδο του επισκέπτη κλειδώνει αυτόματα. Για να εξέλθει ο επισκέπτης πιέζει την χειρολαβή και αυτομάτως ξεκλειδώνει. Με το αυτόματο κλείδωμα πόρτας εισόδου είμαστε σίγουροι οτι η πόρτα εισόδου είναι μονίμως κλειδωμένη, η πόρτα συγκρατείται με πανίσχυρους ηλεκτρομαγνήτες που την κάνουν αδιάρηκτη και εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους ξύλινη, αλουμινίου, ασφαλείας). Συνεργάζεται με όλα τα συστήματα θυροτηλεφώνων θυροτηλεοράσεων. Μια έξυπνη εφαρμογή που λύνει το πρόβλημα της ξεκλείδωτης πόρτας.

Αναλαμβάνουμε την ολική εγκατάσταση κυκλωμάτων θυροτηλεόρασης και θυροτηλεφώνων σε παλιές και νέες πολυκατοικίες. Σε καινούριες οικοδομές πραγματοποιούμε την καλωδίωση και στη συνέχεια την εγκατάσταση των μόνιτορ ή απλών θυροτηλεφώνων, του τροφοδοτικού και της μπουτονιέρας στην είσοδο. Σε παλιές πολυκατοικίες αντικαθιστούμε τα παλιά θυροτηλέφωνα με θυροτηλεόραση χρησιμοποιώντας τα ίδια καλώδια, αποφεύγοντας τα μερεμέτια! Αντικαθιστούμε το τροφοδοτικό του παλιού συστήματος καθώς και τη μπουτονιέρα της εισόδου! 
Σε διαμερίσματα που δεν επιθυμούν καινούριο μόνιτορ (λόγω υψηλότερου κόστους) μπορεί να τοποθετηθεί ένα απλό θυροτηλέφωνο. 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας 
 

Υπηρεσίες
  • Αλλαγή θυροτηλεφώνων σε θυροτηλεόραση στα ίδια καλώδια.
  • Θυροτηλεοράσεις και θυροτηλέφωνα για μονοκατοικίες, βίλλες, γραφεία αλλά και πολυκατοικίες.
  • Θυρομεγάφωνα (audio ή video) για σύνδεση σε τηλεφωνικά κέντρα PBX ή VoIP.
  • Αυτόνομα αναλογικά και ψηφιακά (bus) συστήματα.
  • Συστήματα ενδοεπικοινωνίας μεγαφωνικού ή τηλεφωνικού τύπου για επαγγελματικές εφαρμογές (βιοτεχνίες, αποθηκευτικοί χώροι, πολυκαταστήματα, πλοία κλπ.) ή οικιακές ειδικού τύπου.
  • Συστήματα κλήσης αδελφής για νοσοκομεία, κέντρα υγείας και άλλους παρόμοιους χώρους.
  • Ψηφιακά συστήματα ενδοεπικοινωνίας για μεγάλες εγκαταστάσεις.
  • Συστήματα ειδικών εφαρμογών, όπως γκισέ τραπεζών, εκδοτήρια εισιτηρίων, ταμεία, μικροβιολογικά εργαστήρια και χώρους ειδικών προδιαγραφών.
  • Τηλέφωνα εκτάκτου ανάγκης για ανελκυστήρες, δρόμους και χώρους εξυπηρέτησης κοινού.
  • Συστήματα access control.


Keywords: επισκευή θυροτηλεόρασης και Θυροτηλεφώνων, επισκευές Θυροτηλεοράσεων, θυροτηλεοραση τιμες, Εγκατάσταση θυροτηλεόρασης, θυροτηλέφωνο με κάμερα, θυροτηλεοραση πολυκατοικιας, επισκευή θυροτηλεόρασης πολυκατοικίας, θυροτηλεοραση bitron επισκευή, επισκευή θυροτηλεόρασης bpt, θυροτηλεοραση golmar, µπουτονιέρα 2 καλωδίων µε έγχρωµη κάµερα, Μπουτονιέρα Θυροτηλεόρασης INOX, επισκευή θυροτηλεφωνου, αλλαγή θυροτηλεφώνου σε θυροτηλεόραση, επισκευή βλάβης θυροτηλεφώνου, Κιτ θυροτηλεόρασης, Μπουτονιερα 2 καλωδίων, Μπουτονιέρα θυροτηλεφώνου, επισκευή θυροτηλεόρασης αθηνα, επισκευή θυροτηλεόρασης πειραια, επισκευή θυροτηλεόρασης γλυφαδα, επισκευή θυροτηλεόρασης ηλιουπολη, επισκευή θυροτηλεόρασης αργυροπολη, επισκευή θυροτηλεόρασης ελληνικο, επισκευή θυροτηλεόρασης βαρη, επισκευή θυροτηλεόρασης βαρκιζα,




επισκευή θυροτηλεόρασησ, επισκευή θυροτηλεοράσεων, service θυροτηλεορασεων, εγκατάσταση θυροτηλεόρασησ, αλλαγη θυροτηλεφωνου, αντικατασταση σε θυροτηλεφωνο, Θυροτηλεόραση επισκευή, Επισκευή Θυροτηλεφώνων, αντικατασταση μπουτονιερας, bitron θυροτηλεοραση service, αλλαγη κυπρι, Θυροτηλέφωνα, θυροτηλεόρασεις, θυροτηλεοραση εγχρωμη, μονιτορ Θυροτηλεόρασης, Θυροτηλεόραση Πολυκατοικίας, Access Control, Μπουτονιέρες Εισόδου, Αυτόματο κλείδωμα πόρτας εισόδου, Αλλαγή θυροτηλεφώνων σε θυροτηλεόραση, επισκευες θυροτηλεοράσεων και θυροτηλεφώνων, Aυτοματισμοί κτιρίων, Μπουτονιέρα θυροτηλεφώνου, βλαβες θυροτηλεφωνων, θυροτηλεφωνα bpt τιμες, θυροτηλεοραση τιμες, Αλλαγή των θυροτηλεφώνων της πολυκατοικίας σε θυροτηλεόραση, ACET, AIPHONE, AMPER, AMPLIVOX, ATEA, AUTA, AUTELCO, BELL SYSTEM, BITRON, BOGEN, BPT, CENTRAMATIC, CEVAM, CITESA, CITODFONIX, CITOVOX, COFREL TERANEO LT, COMELIT, CTC, ELBEX, ELVOX, FARFISA, FERMAX, FRINGE, GAME, GIRO, GOLMAR, OSTELVI, PORMAT, RIPOLLES, RITTO, SAFNAT, SELTI, SIEDLE, SIEMENS, SILVESTRON, SPRINT, STR, TAGRA, TEGUI, TELEVES, TESLA, TUNE, URMET, VIDEX, YUS PHONE, TRANSIFON, VEMEL, VISIODIS, XVOX


Bookmark and Share

About-Privacy Policy-Contact us
Copyright © 2013 Συστηματα Ασφαλειας.
.
back to top